We Have a Roof!

Really Living Centre: front

Things are really progressing at the work site! The weather has cooperated nicely and with the installation of steel deck, the Really Living Centre is starting to look like a bona fide building!

Enjoy these pictures taken on Wednesday, August 1:

 

working on the parapets all around the roof parapets will allow for proper drainage off of the roof into internal channels no gutters

Working on the parapets all around. The roof parapets will allow for proper drainage off of the roof into internal channels with no need for gutters.

 

view from our future offices

The view from our future offices

 

view as you come in through the front doors

The view as you come in through the front doors

 

these steel clads will be the foundational support of our stone and brick siding all around the building

These steel clads will be the foundational support of our stone and brick siding all around the building.

 

the perforated steel deck will allow for sound attenuation and ambient light will come in through what will be windows in between the timbers

The perforated steel deck will allow for sound attenuation. Ambient light will come in through what will be windows in between the timbers.

 

the auditorium wall is ready for siding

The auditorium exterior wall is ready for siding

 

Steel deck in the auditorium. The reason for the perforations is for sound attenuation - they will fill this with insulation with sound absorbing qua

Steel deck in the auditorium. The reason for the perforations is for sound attenuation. They will fill this with insulation that has sound-absorbing qualities.

 

starting to take shape

Things are really taking shape!

 

roofers working on the parapets

Roofers working on the parapets

 

our make shift electrical panel until hydro puts in the actual one its all legit

Our make-shift electrical panel until hydro puts in the actual one. Don’t worry! It’s all legit! 😉

 

our future side entrance this is a view of the childrens division from the west

Our future side entrance–this is a view of the children’s division from the west

 

offices washrooms and mechanical rooms all covered now

The offices, washrooms, and mechanical rooms all covered now

share